tirsdag den 16. juli 2013

Kolonihave til salg i Skovlunde

KOLONIHAVE TIL SALG
SOLGT efter kun 8 dage på bloggen :-)

Vores lille oase i Skovlunde er til salg. Vi sælger grundet huskøb.
Vores kolonihave ligger i foreningen AH-Kildegården i Skovlunde kun 20-25 min. i bil fra Københavns centrum.



Vi har haft 2 gode år med masser af hyggestunder og ro – et vidunderligt nemt pusterum fra hverdagen. Vi har to små børn, som har nydt at blive sluppet løs i haven. Nu er vi blevet voksne;-) og er flyttet i hus, så vi må med vemod vinke farvel til vores lille åndehul.

Vi har i løbet af de sidste to år renoveret køkkenet, installeret komfur, lavet el arbejde, købt brændeovn og etableret skorsten.
Huset står rigtig flot indvendigt og malet efter vi overtog. Der er et åbent og funktionelt køkken med opvaskemaskine, komfur, stort køleskab og fryser. Derudover indeholder huset en spiseplads, en hyggekrog, et soveværelse med indbygget dobbeltseng og et mindre børneværelse med plads til en eventuel køjeseng.






Udover husets 43 kvm er der adgang ud til stort overdækket rum med brusebad, opbevaring og tørkloset (campingtoilet). Kloakeringen er betalt og netop ved at blive etableret. Det giver mulighed for at lave badeværelse med toilet snarligt.

Der er derudover en overdækket terasse, et redskabsskur og selvfølgelig haven;-)




Haven er 500 kvm, og der er masser at rive i.... stor græsplæne med sandkasse, bålplads, nyttehave med 3 højbede, rabarber, hindbær, blåbær, brombær, ribs, æbletræ samt diverse beplantninger.

Foreningen er med i kolonihaveforbundet og derfor er prisen sat 
efter deres regler for vurdering.
Havelejen er 470 kr om måneden.
Vi har en travl hverdag, så vi sætter pris på seriøse henvendelser.

Prisen for kolonihaven er kun 315.000 ved hurtig overtagelse  samt eventuel løsøre (inventar m.m.)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar